ВАКС призначив засідання у справі голови одного з райсудів Одещини

Читать на русском
Антикорупційний суд отримав обвинувальний акт стосовно керівника одного з райсудів Одещини про одержання хабаря.
фото: 368.media

Вищий антикорупційний суд призначив засідання на 27 березня засідання у справі за обвинуваченням виконувача обов'язків Комінтернівського районного суду Одеської області Павла Доброва в одержанні ним майже 50 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Таке рішення 22 березня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«У задоволенні клопотання захисника про повернення обвинувального акту у кримінальному провадженні відмовити», – йдеться в рішенні.

Також 22 березня суд призначив засідання на 27 березня.

Раніше Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду визначила судді Комінтернівського райсуду Одещини Павлу Доброву запобіжний захід у вигляді застави. Також на нього поклали наступні обов'язки: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися із Одеси без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ і САП затримали голову Комінтернівського районного суду Одеської області Павла Доброва, викритого напередодні на одержанні неправомірної вигоди у сумі майже 50 тисяч грн. За версією слідства, суддя за 1300 доларів обіцяв посприяти в ухваленні рішень про забезпечення позову у цивільній справі на користь громадянина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: