Апеляція ВАКС визначив заставу підозрюваному голові райсуду Одещини

Читать на русском
Апеляційна інстанція залишила без змін запобіжний захід керівника одного з районних судів Одещини, підозрюваного в корупції.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила запобіжним заходом виконувачу обов'язків голови Комінтернівського районного суду Одеської області Павлу Доброву 1 млн грн застави з обов'язками.

Таке рішення 16 жовтня ухвалила АП ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Апеляційні скарги захисників та прокурора САП - задовольнити частково. Ухвалу слідчого судді ВАКС від 2 жовтня 2023 року, якою до підозрюваного (Павла Доброва – ред.), застосовано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 1 млн грн - скасувати. Постановити нову ухвалу, якою клопотання старшого детектива НАБУ – задовольнити частково. Застосувати до підозрюваного, запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 1 млн грн», – ідеться в рішенні.

Також на нього поклали наступні обов'язки: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися із Одеси без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ і САП затримали голову Комінтернівського районного суду Одеської області Павла Доброва, викритого напередодні на одержанні неправомірної вигоди у сумі майже 50 тисяч грн. За версією слідства, суддя за 1300 доларів обіцяв посприяти в ухваленні рішень про забезпечення позову у цивільній справі на користь громадянина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: