Сирський і генерал Браун обговорили посилення захисту від ударів рф

Читать на русском
Головком ЗСУ Олександр Сирський провів телефонну розмову з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США Чарльзом Брауном щодо потреб ЗСУ та необхідну допомогу США для України.
Колаж: Слово і діло

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський обговорив з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном потреби ЗСУ на найближчий час.

Про це повідомили у пресслужбі Генерального штабу Збройних Сил України.

Зазначається, що під час розмови сторони обговорили потреби ЗСУ на найближчі місяці, питання необхідної допомоги США для України, зокрема щодо посилення захисту від російських ракетних і бомбових ударів, тему робудови фортифікацій, а також проаналізували деякі стратегічні питання на перспективу 2024 року.

«Зміцнення українського війська – довгостроковий стратегічний інтерес не тільки США, а й партнерів та союзників по НАТО», – заявив Браун.

Також у відомстві зазначили, що американський генерал Браун уважно стежить за ситуацією на полі бою в Україні від самого початку російського повномасштабного вторгнення.

«Наші партнери розуміють всі виклики і проблеми. Ми вдячні їм за підтримку. Без такої підтримки нам було б набагато важче воювати з потужним ворогом», – зазначив Олександр Сирський.

Як відомо, на початку березня головком ЗСУ анонсував кадрові зміни у керівництві деяких бригад на Східному фронті.

Також він заявив, що деякі угруповання військ у ЗСУ будуть переформатовані.

Також, як відомо, 28 березня президент Украхни Володимир Зеленський поспілкувався телефоном зі спікером Палати представників США Майком Джонсоном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: