У Харкові відновило роботу метро

Читать на русском
Харківське метро відновлює роботу, інтервал руху поїздів становитиме 20 хвилин. Підземка не працювала після масштабної атаки 22 березня.
Facebook / Харківський метрополітен

У Харкові сьогодні, 25 березня, відновлює роботу метрополітен. Підземка не працювала після масштабної атаки на місто 22 березня.

Про це повідомив мер Ігор Терехов.

В «Укренерго» назвали збитки для енергосистеми України внаслідок масованого обстрілуУкраїнська енергосистема зазнала збитків, що оцінюються у щонайменше 100 мільйонів євро. Відповідна вартість стосується лише високовольтного обладнання Укренерго.

«Наші енергетики зробили, здавалося б, неймовірне і у нас з’явилася змога запустити метро. Підземка працює по всіх лініях, інтервал руху 20 хвилин. Дякую усім причетним, як енергетикам, так і транспортникам, за чудову роботу!», – написав Терехов у Telegram-каналі.

Нагадаємо, 22 березня росія завдала по Україні, зокрема по об'єктах енергетики, комбінований ракетно-авіаційний удар. Усього було застосовано 151 засіб повітряного нападу.

Харків внаслідок атаки повністю залишився без світла. За словами мера, у місті було зруйновано ТЕЦ та всі трансформаторні підстанції. Станом на вчорашній день 40% будинків були зі світлом, з опаленням – 60%.

З 25 по 31 березня у Харкові та області застосовуватимуть графіки відключень електрики. У місті у різних районах світла не буде по шість годин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: