Окупанти вночі повторно вдарили по Харкову, є постраждалі

Читать на русском
Під час роботи рятувальників та правоохоронців на місці події ворог завдав повторного удару БПЛА. Постраждали рятувальник, поліцейський та цивільний.
t.me/dsns_telegram

У Харкові в ніч на 23 березня під час повторного ворожого обстрілу постраждали рятувальник та поліцейський, а також один цивільний.

Про це пресслужба ДСНС повідомляє у Telegram.

Як зазначається, опівночі внаслідок ворожого удару БПЛА по місту сталася пожежа у триповерховій будівлі на площі 150 кв.м.

До місця події відразу прибули підрозділи ДСНС та Нацполіції.

Під час роботи рятувальників та правоохоронців на місці події ворог завдав повторного удару БПЛА.

Внаслідок цього постраждали співробітник ДСНС та Нацполіції. Також пошкоджено два автомобілі ДСНС.

Згодом голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що 23 березня зафіксовано влучання в одну з комунальних установ. Поранення отримав і цивільний чоловік.

«00:10 місто Харків було під обстрілом БПЛА «Шахед». Влучання в комунальну установу, внаслідок чого горіла покрівля та приміщення на третьому поверсі будівлі. Під час повторного обстрілу постраждав 19-річний чоловік з поруч розташованого приватного будинку», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, енергетики продовжують усувати наслідки ранкової атаки. Найскладніша ситуація - у Харкові. Через значні пошкодження залишаються знеструмленими близько 600 тисяч споживачів. Триває робота над заживленням критичної інфраструктури міста.

Нагадаємо, минулої ночі по Харкову було завдано близько 15 російських ракетних ударів.

Також відомо, що сили української ППО знищили 31 російський «шахед» вночі на 23 березня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: