Мер Харкова розповів про ситуацію в місті з водою і опаленням

Читать на русском
Практично всі будинки харків'ян сьогодні з водою, близько 60 відсотків будинків підключено до опалення.
t.me/ihor_terekhov

У Харкові після повного блекауту ситуація ще тяжка, але практично всі будинки вже з водою. Близько 60% будинків підключено до опалення та близько 40% зі світлом.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов в ефірі телемарафону 24 березня.

Графіки відключення світла можуть запровадити ще у двох областяхЯкщо споживання електроенергії буде збільшуватися, графіки відключень можуть запровадити на Одещині та Хмельниччині. Наразі обмеження продовжують діяти у Харкові.

За його словами, у Харкові зруйновані усі трансформаторні підстанції і ТЕЦ.

«Ситуація дуже тяжка. Сьогодні працюють працівники Харківобленерго, Укренерго, наше комунальне підприємство приєдналося, щоб відновити енергопостачання», – сказав Терехов.

За його словами, практично усі будинки харків'ян сьогодні з водою.

«Практично всі будинки харків'ян сьогодні з водою та каналізацією. Близько 60% будинків харків'ян підключено до опалення. Щодо енергетики, то є відключення, є включення. Тобто, сьогодні енергетики стабільно не можуть подати електропостачання для всього міста, але працюють над відновленням. Близько 40% будинків харків'ян заживлено і вони з електроенергією», – зазначив мер міста.

Нагадаємо, 22 березня росія вчинила найбільшу від початку повномасштабного вторгнення комбіновану атаку на українську енергосистему. У Харкові відбувся блекаут.

Сьогодні у місті застосовують графіки аварійних відключень світла.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: