ЗСУ знищили два десантні кораблі та центр зв'язку окупантів у Севастополі

Читать на русском
Сили оборони України атакували 23 березня об'єкти російських окупантів у Севастополі. Воїнам вдалося знищити два десантні кораблі та центр зв'язку російських військ.
Укрінформ

Сили оборони України атакували об'єкти російських окупантів у Севастополі. Воїнам вдалося знищити два десантні кораблі та центр зв'язку російських військ.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Telegram.

Втрати російського Чорноморського флоту у війні проти УкраїниНа інфографіці – російські кораблі та катери, потоплені та пошкоджені під час повномасштабної війни.

Напередодні, 23 березня, українські військові вдарили по великих десантних кораблях «Ямал» та «Азов», що базувалися у Севастополі.

Також під час цієї атаки влучили у центр зв'язку російських окупаційних військ та декілька об'єктів інфраструктури Чорноморського флоту рф у тимчасово окупованому місті.

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в етері телемарафону наголосив, що вузол зв’язку був важливим елементом управління військами.

«Будь-які втрати, особливо такі чуттєві, як зв'язок, вони завжди впливають на можливість управляти військами. В будь-якій війні це є одним з основних факторів, який може сприяти позитивному результату бойової діяльності. Якщо у вас, наприклад, є багато підрозділів, то перемоги вам не побачити, якщо ви не можете ними керувати», – заявив він.

Нагадаємо, ввечері в суботу, 23 березня, у тимчасово окупованому Криму пролунали потужні вибухи, зокрема й у Севастополі.

До слова, вночі 5 березня у Криму внаслідок удару українськими морськими безпілотниками було вражено російський патрульний корабель проєкту 22160 «Сергій Котов».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: