Буданов заявив, що триває підготовка серйозної операції у Криму

Читать на русском
Усі розвідки бойових місій, зокрема у Чорному морі та на території Криму, це підготовка до великої операції України.
фото РБК-Україна

Рейди українських спецслужб у Чорному морі та їх дії там – це підготовка до іншої серйозної операції у тимчасово окупованому Криму.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов у документальному фільмі «Війна за море: від Дніпра до Криму».

Мис Тарханкут, вишки Бойка, Азовсталь: що відомо про спецоперації ГУР під час війниУкраїнська розвідка провела низку унікальних спецоперацій під час повномасштабної війни. Докладніше – на інфографіці.

Зокрема, голову ГУР попросили пояснити значення здійснених підрозділами військової розвідки бойових місій, зокрема у Чорному морі та на території Криму.

«Це все – підготовчі заходи до серйозної операції у Криму. Це перевірка правильності наших тверджень про шляхи підходу та відходу звідти. Крім того, це хороше посилання для населення, яке живе в окупації вже 10 років. Багато хто з них вірить у те, що їх забули», – сказав Буданов.

Нагадаємо, в ніч на 5 березня українські військові затопили російський корабель «Сергій Котів» морськими дронами Magura V5. До цього було потоплено корабель «Цезар Куніков» та інші з Чорноморського флоту росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: