Теракт у росії: кількість загиблих сягнула 93 осіб, повідомляють про нібито затримання терористів

Читать на русском
Загиблих налічується вже 93 росіянина, кількість жертв може зрости. При цьому директор ФСБ доповів путіну про нібито затримання 11 осіб, у тому числі 4 терористів.
Укрінформ

Станом на ранок суботи, 23 березня, відомо про 93 загиблих і 107 госпіталізованих внаслідок теракту в підмосковському ТРЦ «Crocus City Hall». При цьому зазначається, що ФСБ доповіла керівнику кремля володимиру путіну про затримання 11 осіб, у тому числі 4 терористів.

Про це повідомляють Слідком рф у Telegram та російські ЗМІ.

Свідома провокація рф: у розвідці висловилися про стрілянину в російському ТРЦСтрілянину та пожежу в концертному залі Crocus City Hall, розташованому на околиці Москви, організували путінські спецслужби, повідомили у ГУР.

Як зазначається, загиблих налічується вже 93 росіянина, кількість жертв може зрости.

У лікарнях залишаються 107 осіб після теракту в «Крокусі», заявили в МНС рф, яке цитують місцеві ЗМІ.

Дах над залом для глядачів «Crocus City Hall» обвалився. Пожежу досі гасять.

При цьому, пропагандистські ЗМІ повідомляють, що підозрювані можуть бути громадянами Таджикистану, у МЗС країни вже назвали це фейком.

А у пресслужбі Кремля заявили, що директор ФСБ доповів путіну про «затримання» 11 осіб, у тому числі 4 терористів, які брали участь у теракті в «Crocus City Hall».

Водночас, країна-агресор традиційно намагається звинуватити Україну.

Слідком рф зазначив, що підозрювані з числа тих, хто вчинив теракт у «Крокусі», були затримані неподалік кордону з Україною.

«Терористи, які брали участь у теракті в «Crocus City Hall», намагалися втекти у бік російсько-українського кордону. повідомляє ЦГЗ ФСБ. Терористи планували перейти кордон та мали контакти на українській стороні», - пише пропагандистське видання ТАСС.

Нагадаємо, 22 березня в партер концертної зали «Crocus City Hall» перед концертом вдерлися «люди в камуфляжі» та вчинили стрілянину з автоматичної зброї. Під час атаки сталися вибухи, спалахнула пожежа.

Раніше повідомлялося про 60 загиблих унаслідок теракту.

Як відомо, МЗС України категорично відкидає звинувачення російських офіційних осіб у нібито причетності України до стрілянини в російському ТЦ.

За інформацією ЗМІ, відповідальність за атаку в рф взяло на себе терористичне угрупування ІДІЛ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: