У росії зросла кількість загиблих внаслідок стрілянини у концертному центрі

Читать на русском
Кількість жертв стрілянини та пожежі в концертному центрі Крокус у російському Підмосков'ї перевищила 60 осіб.
Фото: РІА Новости / Максим Блінов

У російському Підмосков'ї стрімко зросла кількість жертв внаслідок теракту в концертному залі «Crocus City Hall». На місці трагедії знайдено багато тіл людей, що задихнулися під час пожежі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що кількість загиблих унаслідок стрілянини в ТЦ «Crocus City Hall» у підмосковному Красногорську збільшилася до 60 людей.

Повідомляється, що багато тіл було знайдено в туалетах, кімнатах для годування і приміщеннях, де прибиральники зберігали інвентар – там люди ховалися від стрілянини. Попередньо, вони задихнулися через дим під час пожежі.

Наразі з місця інциденту вилучаються речові докази, зокрема зброя і боєприпаси, а також призначаються і проводяться «всі необхідні експертизи». Також вилучаються для подальшого вивчення записи з камер відеоспостереження.

Нагадаємо, 22 березня в партер концертної зали «Crocus City Hall» перед концертом вдерлися «люди в камуфляжі» та вчинили стрілянину з автоматичної зброї. Під час атаки сталися вибухи, спалахнула пожежа.

Раніше повідомлялося про 14 загиблих унаслідок теракту.

Як відомо, МЗС України категорично відкидає звинувачення російських офіційних осіб у нібито причетності України до стрілянини в російському ТЦ.

За інформацією ЗМІ, відповідальність за атаку в рф взяло на себе терористичне угрупування ІДІЛ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: