Зеленський про теракт у рф: нікчема путін добу мовчав і думав, як притягнути Україну

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський відреагував на теракт у росії, наголосивши, що  путін абсолютно передбачувано намагається притягнути Україну до скоєного.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський відреагував на теракт у росії, наголосивши, що путін абсолютно передбачувано намагається притягнути Україну до скоєного.

Про це йдеться у його відеозверненні.

«Те, що сталося вчора в Москві, очевидно, і путін, і інші покидьки просто намагаються звалити на когось іншого. У них завжди однакові методи. Це вже було. І підірвані будинки були, і розстріли, і вибухи. І завжди вони звинувачують інших», – сказав Зеленський.

Він наголосив, що сотні тисяч російських терористів воюють проти України, і їм все одно, що відбувається всередині їхньої ж країни. При цьому Зеленський зауважив, що путін, замість того щоб займатись своїми громадянами, звертатись до них, добу мовчав, думаючи, як притягнути відповідальність за скоєне до України.

«Тих сотень тисяч росіян, які зараз вбивають на українській землі, точно вистачило б, щоб зупинити будь-яких терористів. І якщо росіяни готові мовчки вмирати в «крокусах» та не ставити жодних питань своїм спецслужбам, то путін ще не одну таку ситуацію спробує повернути на користь своїй особистій владі», – додав президент.

Нагадаємо, президент рф володимир путін звинуватив Україну в нібито готовності прийняти терористів, які вчинили стрілянину у підмосковному Crocus City Hall.

Тоді як раніше у США підтвердили інформацію, що «Ісламська держава» взяла на себе відповідальність за теракт.

Також писали, що угрупування опублікувало нову заяву щодо теракту, назвавши його найжорстокішою атакою за останні роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: