Російський Курськ частково залишився без світла внаслідок атаки, заявляють про «збиття ракет»

Читать на русском
У російському Курську сталися перебої з електропостачанням після невідомої атаки на місто.
Ілюстративне фотоGetty Images

Сьогодні ввечері, 19 березня,у російському Курську після атаки на місто зафіксували проблеми з електропостачанням. При цьому, у рф заявили про начебто збиття ракет.

Про це повідомляють російські Telegram-канали та Telegram оборонного відомства окупантів.

«Все йде за планом»: що відбувається у росії за кілька днів до виборів президентаЗа кілька днів до перевиборів путіна у росії збивають десятки безпілотників, горять нафтозаводи, а на прикордонних територіях йдуть бої – що відбувається.

Як відомо, перед цим губернатор Курської області Роман Старовойт попередив про ракетну небезпеку для Курської області і закликав людей пройти в укриття.

Згодом він повідомив про нібито роботу ППО в небі над Курською областю. А пізніше Старойвойт поінформував про тимчасові перебої з електропостачанням у Курську.

За його словами, «служби приступають до ліквідації наслідків».

«Нагадую, наближатися до уламків БПЛА і чіпати їх не можна, вони можуть завдати шкоди. Повідомити про знахідку потрібно телефоном 112», – написав Старовойт.

Водночас, у Міноборони країни-агресора заявили, що черговими засобами ППО начебто було знищено зенітну керовану ракету С-200 над територією Курської області.

«Ще одну ракету зенітного ракетного комплексу Patriot знищено над територією Білгородської області», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у неділю, 17 березня, у російському Бєлгороді лунали вибухи. Місцеві пабліки писали про постраждалих, тоді як Міноборони рф відзвітувало про роботу ППО.

Також російські добровольці, які здійснили рейд до Бєлгородської області, зафіксували на відео, як вони знищують ворожу техніку армії рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: