На Бєлгородщині закривають ТЦ і скасовують заняття у школах через обстріли

Читать на русском
Торгові центри, а також школи Бєлгорода та прикордонних районів не працюватимуть кілька днів через складну оперативну обстановку.
Фото: belregion.ru

Торгові центри, а також школи та коледжі Бєлгорода та прикордонних районів не працюватимуть кілька днів через складну оперативну обстановку.

Про це повідомив губернатор російського регіону В'ячеслав Гладков у Telegram.

«Все йде за планом»: що відбувається у росії за кілька днів до виборів президентаЗа кілька днів до перевиборів путіна у росії збивають десятки безпілотників, горять нафтозаводи, а на прикордонних територіях йдуть бої – що відбувається.

Так, ТЦ Бєлгорода та Бєлгородського району будуть закриті у неділю та понеділок, а школи та коледжі регіону отримають вихідні у понеділок та вівторок.

Рішення стосується Бєлгородського, Борисівського, Волоківського, Краснояружського районів, Грайворонського, Валуйського, Шебекинського та Яковлівського міських округів, а також самого Бєлгорода. Гладков додав, що рішення «рекомендуватимуть» й іншим ВНЗ області.

Крім того, місцева влада хоче, щоб батьки не приводили своїх дітей до дитячих садків у понеділок та вівторок.

«Ситуація досить складна і у місті, і у Бєлгородському районі. Звичайно, питання безпеки для всіх нас є найголовнішим», – стверджує російський губернатор.

Нагадаємо, вранці у російському Бєлгороді пролунали вибухи. У різних районах міста спалахнули пожежі.

Також повідомляли, що в ніч на суботу, 16 березня, в Бєлгородській області росії дрон атакував легковий автомобіль, що рухався дорогою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: