У ГУР прокоментували події у прикордонних областях росії

Читать на русском
У ГУР заявили, що Легіон Свобода росії, РДК і Сибірський батальйон проводять спільну операцію в рф.
PAP/UKRINFORM

Легіон «Свобода росії», РДК та Сибірський батальйон діють як самостійні підрозділи і зараз, ймовірно, проводять операцію на території росії.

Так сьогоднішні події у Курській та Бєлгородській областях 24 каналу прокоментував представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

«Легіон «Свобода росії», РДК і Сибірський батальйон на території росії діють як самостійні підрозділи, оскільки складаються з громадян росії. Вони, зрештою, знаходяться у себе вдома. Ймовірно, зараз відбувається спільна операція даних підрозділів на території так званої росії», – заявив Юсов.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 12 березня, з'явилася інформація про те, що російські добровольці розпочали спільну операцію у Бєлгородській та Курській областях. Місцеві жителі повідомляють про танки та стрілецькі бої.

У легіоні «Свобода росії» заявили, що йдуть, щоб «звільнити росіян від злиднів, бідності та страху». У Сибірському батальйоні повідомили, що «почали виконувати обіцянку повалити злочинний диктаторський режим у рф зі зброєю в руках".

На інфографіці «Слово і діло» – що відомо про легіон «Свобода росії».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: