У різних регіонах рф заявили про атаку понад 50 безпілотників

Читать на русском
Місцева влада Воронезької, Рязанської, Бєлгородської, Брянської, Ленінградської, Курської та Липецької областей заявила про атаку безпілотників.
Фото: AFP

У росії місцева влада Воронезької, Рязанської, Бєлгородської, Брянської, Ленінградської, Курської та Липецької областей заявила про атаку безпілотників.

Про це повідомляє «Медуза».

У росії загорівся і впав Іл-76 – відеоЛітак Іл-76 впав в Іванівській області росії при заході на посадку, неподалік від аеродрому.

Тільки у Воронезькій області, як стверджує губернатор Олександр Гусєв, сили ППО збили більше 30 дронів: у низці населених пунктів пошкоджено інфраструктуру та житло, у Бутурлінівському районі — приватний будинок та підстанція.

У Ленінградській області сили ППО збили безпілотник на підльоті до нафтопереробного заводу КІНЕФ: за словами губернатора Олександра Дрозденка, руйнувань немає.

У Бєлгородській області заявили, що вночі 13 березня було збито щонайменше 6 безпілотників: два в районі села Серебрянка, два в районі села Богословка, один у місті Губкіно, один у районі села Кругле. Внаслідок цього пошкоджено житлові будинки, лінія газопостачання та лінія електропередачі.

У Брянській області сили ППО збили вісім безпілотників, повідомив губернатор Олександр Богомаз.

У Курській області, як стверджується, збито шість безпілотників. Про атаку дронів повідомила також влада Липецької області.

А в Рязані, нагадаємо, дрони вдарили по місцевому нафтозаводу, там почалася пожежа.

Вчора, 12 березня, дрони атакували НПЗ у Нижегородській області та нафтобазу в Орлі.

Протягом дня безпілотники атакували різні регіони росії. У Бєлгороді дрон врізався у будівлю міської адміністрації, кілька людей постраждали.

Крім того, вчора легіон «Свобода росії», РДК та Сибірський батальйон заявили, що увійшли до Курської та Бєлгородської області у рамках спільної операції. У російському Міноборони стверджували, що «зірвали спробу України здійснити прорив на територію Білгородської та Курської областей».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: