«Обстановка залишається надскладною»: у 3-й ОШБр розповіли про бої під Авдіївкою

Читать на русском
Українські військові продовжують утримувати позиції у районі Авдіївки, проте загальна ситуація на цьому напрямі залишається надскладною.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Українські військові продовжують утримувати позиції у районі Авдіївки, проте загальна ситуація на цьому напрямі залишається надскладною.

Про це повідомила пресслужба 3-ї окремої штурмової бригади у Telegram.

Два роки великої війни: як ЗСУ знищують окупантівНа інфографіці – як ЗСУ знищують окупантів у ході повномасштабної війни. Втрати російської армії вже перевищили 400 тисяч людей.

«Станом на зараз на рахунку підрозділів бригади: понад 500 ліквідованих окупантів; до 20 ворожих броньованих машин і танків; ЗРК, артсистеми, САУ та значна кількість автотехніки росіян», – зазначили військові.

Зазначається, що противник на цьому напрямі зазнав втрат на рівні полку, проте навіть попри це окупанти продовжують атакувати позиції ЗСУ.

«Бойова ситуація залишається надскладною. Попри напружену ситуацію Третя штурмова продовжує стирати ворожу піхоту, відбивати штурми й не дозволяє окупантам здійснити прорив углиб зайнятої оборони на Авдіївському напрямку», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що всі населені пункти, які намагалася захопити рф за останні тижні, залишилися під контролем українських військових.

Президент Володимир Зеленський, у свою чергу, заявив, що ситуація на фронті набагато краща, ніж була останні три місяці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: