Росіяни заявили про масовану атаку дронів на окупований Крим

Читать на русском
Міноборони рф заявило, що вночі 3 березня над тимчасово окупованим Кримом було знищено 38 нібито українських безпілотників.
Фото: korrespondent.net

У ніч проти неділі, 3 березня, в тимчасово окупованій Феодосії пролунали вибухи. Міноборони рф заявило про атаку 38 нібито українських дронів в Криму.

Про це йдеться у повідомленні МО рф в Telegram.

Як часто окупанти оголошують повітряну тривогу в Криму та перекривають Керченський містЯк часто російські окупанти перекривають Кримський міст і оголошують на острові повітряну тривогу – на інфографіці.

«Сьогодні вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням 38 БпЛА літакового типу по об'єктах на території російської федерації.

Черговими засобами ППО усі українські безпілотні літальні апарати знищено над територією Республіки Крим», – йдеться у повідомленні оборонного відомства.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованій Феодосії пролунали потужні вибухи. Також окупаційна «адміністрація» заявляла про перекриття автомобільного руху Кримським мостом.

Нагадаємо, 1 березня на території тимчасово окупованого Криму пролунала серія потужних вибухів.

В ОК Південь ракетну атаку по об'єктах росії в тимчасово окупованому Криму 1 березня назвали «звичайним проявом сезону «бавовни».

Раніше у ГУР анонсували комбіновані атаки по окупантах у Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: