«Буде комплексний сюрприз»: у ГУР анонсували комбіновані атаки по окупантах у Криму

Читать на русском
Українська розвідка готує нові активні та відчутні заходи на території тимчасово окупованого Криму, повідомили у ГУР.
Фото: АрміяInform

Українська розвідка готує нові «активні та відчутні» заходи на території тимчасово окупованого Криму.

Про це заявив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Законні цілі: які об'єкти росіян у Криму зазнали атак у 2023 роціУкраїна у 2023 році продовжила завдавати ударів по військових об'єктах окупантів у Криму, більше – на інфографіці.

За його словами, операції проти окупантів матимуть комплексний характер.

«Ми, безумовно, календар та «бальну книгу» розписувати для ворога не будемо зараз у прямому ефірі, але заходи будуть активні та відчутні. Вони носитимуть комбінований характер, тобто йдеться не лише про один інструмент - окремо морські дрони або окремо БПЛА. Це буде такий комплексний сюрприз для окупантів», – повідомив Юсов.

Він нагадав, що після 24 лютого 2022 року агресор втратила третину свого Чорноморського флоту, і більша частина кораблів була знищено якраз біля узбережжя Криму.

«Це також результат комплексних дій. І знищення крейсера Москва, і визволення острова Зміїний, повернення «вишок Бойка». Безумовно, застосування морських дронів – надзвичайно важливий елемент, поряд із роботою в небі. Це все, як десантні операції, робота руху опору на окупованій території є частиною великого плану та задуму, який поетапно реалізується», – сказав Юсов.

Нагадаємо, що вчора глава ГУР Кирило Буданов анонсував «нові сюрпризи» для ворогів на Кримському мості.

Раніше командувач Військово-Морських сил ВСУ віце-адмірал Олексій Неїжпапа повідомив, що Кримський міст не достоїть до кінця 2024 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: