У Севастополі напередодні був уражений не лише командний пункт ворога – Гуменюк

Читать на русском
Під час учорашньої спецоперації ЗСУ у Севастополі був вражений не лише командний пункт росіян, а й система захисту.
Новини.LIVE

Внаслідок атаки ЗСУ на військові об'єкти росіян у Севастополі 4 січня було уражено не лише командний пункт, а й завдано серйозних пошкоджень системі захисту окупантів.

Про це повідомила речник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі «Суспільне. Спротив».

Ігнат розповів подробиці знищення російського ВДК у КримуВеликий вибух на ВДК Новочеркаськ говорить про те, що то була детонація боєприпасів. Корабель також міг перевозити шахеди.

«Не лише один командний пункт уражений, справді потужна бойова робота відбулася минулої доби, у тому числі й завдано серйозного пошкодження системі захисту на кримському півострові», – розповіла Гуменюк.

За її словами, це вже не перше ураження, яке змушує росіян серйозно переформатувати систему свого захисту у Криму.

«Зараз у них знову спостерігається та ж істерія з переміщенням, намагаються маневрувати та розміщувати як самі системи захисту, так і об'єкти, які вони захищають в інших місцях», – зазначила речник.

Також, за її словами, нещодавно російські військові передислокували пускові майданчики для «шахедів» – із мису Чауда до району Балаклави. Це сталося після потужних попередніх атак ЗСУ.

Нагадаємо, 4 січня у Севастополі та Євпаторії пролунали вибухи. У ЗСУ пізніше заявили, що знищили командний пункт з'єднання російських військових поблизу Севастополя. А командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук додав, що вибухи в Севастополі та Євпаторії – спецоперація за участю Повітряних сил ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: