Сирський розповів про нові завдання на посаді головнокомандувача ЗСУ

Читать на русском
Олександр Сирський зробив першу заяву на посаді головнокомандувача ЗСУ та розповів про головні завдання армії.
t.me/osirskiy

Наразі перед Україною та ЗСУ стоять нові завдання, серед яких чітке та детальне планування дій.

Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Telegram у п'ятницю, 9 лютого.

Як довго під час війни з росією обіймали посаду головнокомандувачі ЗСУВалерій Залужний пробув на посаді головнокомандувача ЗСУ 927 днів. Як довго обіймали посаду його попередники під час війни з росією.

Зокрема, Сирський назвав такі головні завдання армії на сьогоднішній день:

  • чітке та детальне планування дій всіх органів військового управління, об'єднань, з'єднань та частин з урахуванням потреб фронту в новій зброї, яка надходить від наших союзників;

  • швидкий та раціональний розподіл необхідного для бойових дій залишається основним завданням військової логістики;

За словами Сирського, Саме кваліфікація особового складу органів військового управління є вирішальною для розробки й успішної реалізації задумів та планів. А тому важливі наступні моменти:

  • життя та здоров'я військовослужбовців є головною цінністю армії. Дотримання балансу між виконанням бойових завдань та відновленням частин та підрозділів з інтенсифікацією навчання, а також підготовки особового складу залишається як ніколи актуальним;

  • впровадження нових технічних рішень та масштабування успішного досвіду, як, наприклад, застосування безпілотних систем, сучасних засобів радіоелектронної боротьби є одним із майбутніх векторів побудови перемоги;

«Лише зміни та постійне удосконалення засобів і методів ведення бойових дій дасть змогу досягти успіху на цьому шляху. Та, безумовно, надійний тил є однією з головних складових загального успіху у війні», – зазначив Сирський.

Нагадаємо, увечері 8 лютого президент Володимир Зеленський звільнив головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та призначив замість нього Олександра Сирського, який раніше керував Сухопутними силами.

«Слово і діло» пропонує згадати, як часто за десять років війни з росією змінювалися головкоми ЗСУ та скільки днів на посаді вони пробули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: