Сирський та Умєров відвідали передові командні пункти у районі ведення бойових дій

Читать на русском
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров відвідали передові командні пункти військових частин у районі ведення бойових дій.
Головнокомандувач ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров відвідали передові командні пункти військових частин у районі ведення бойових дій.

Про це йдеться у повідомленні в Facebook Головнокомандувача ЗСУ.

«Разом із міністром оборони України Рустемом Умєровим відвідали передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій. Заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках відповідальності», – йдеться у дописі.

Сирський зазначає, що наразі обстановка складна на багатьох напрямках та потребує постійного контролю. Ворог здійснює регулярні штурми позицій українських військ.

Головнокомандувач та міністр оборони ретельно проаналізували ситуацію та обговорили кроки на майбутнє. Зокрема, щодо потенціалу маневреної та позиційної оборони й підсилення окремих ділянок.

«Невідкладно ухвалив рішення задля покращення боєздатності, стійкості та управління. Попри складну ситуацію, наші воїни мужньо утримують рубежі й позиції. Ворог зазнає непоправні втрати. Окремо подякував командирам бригад і підрозділів за рішучі дії та ініціативу», – додав Сирський.

Також повідомляли, що на Лимано-Куп’янському напрямку росіяни зазнають чималих втрат. Під час штурму вони втрачають близько 60% техніки.

Українські військові за минулу добу, 24 лютого, ліквідували ще 810 російських окупантів та знищили 29 артсистем та 22 безпілотники ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: