ЗСУ вибили росіян з Орлівки на Донеччині – Сирський

Читать на русском
Російські окупанти прорвалися на околицю Орлівки, але були вибиті звідти українськими захисниками.
Олександр Сирський, Facebook

Українські військові у складі 3-ї штурмової та 25-ї окремої бригади змогли у російських окупантів з околиць села Орлівка Покровського району Донецької області.

Про це в Telegram розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, повідомляючи про перші результати своєї поїздки на Донбас.

У ЗСУ розповіли про ситуацію на Авдіївському напрямку після відходу з ЛасточкиногоРосійська армія після окупації Ласточкиного намагається наступати на Орлівку. Тут ворог здійснює штурмові дії одразу з трьох сторін.

Зокрема, Сирський відзначив мужність, стійкість та героїзм військовослужбовців 3-ї штурмової та 25-ї окремої повітряно-десантної бригад.

«Вони сміливими та рішучими діями вибили противника, який прорвався на околицю Орлівки», - заявив головком ВСУ.

Сирський також розповів, яка зараз ситуація на Авдіївському напрямі. За його словами, ворог продовжує активні наступальні дії за багатьма напрямками лінії фронту, зокрема, особливо напружена ситуація склалася на Авдіївському та Запорізькому напрямках, де російські штурмові підрозділи намагаються прорвати оборону наших військ та захопити населені пункти Тоненьке, Орлівка, Семенівка, Бердичі, Красногорівка.

Нагадаємо, у лютому в Авдіївку на підкріплення перекинули 3-ту окрему штурмову бригаду. У свою чергу окупанти перекинули під Авдіївку спецназівців і змінили тактику штурмів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: