В одному з районів Києва розпочалися військові навчання

Читать на русском
Навчання триватимуть три дні у Дарницькому районі Києва. У ході тренувань використовуватиметься військова техніка та озброєння.
ілюстративне фотоГенштаб ЗСУ

У Дарницькому районі столиці 26 лютого стартували військові навчання за участю підрозділів угруповання сил та засобів оборони Києва.

Про це повідомила Дарницька РДА у Facebok.

Два роки великої війни: як ЗСУ дали відсіч росіянам під Києвом у перші дні вторгнення – відеоЯк українська армія героїчно обороняла Київ та билася за міста Київської області з військами рф у 2022 році – на нашому відео.

Навчання триватимуть три дні. У ході тренувань використовуватиметься військова техніка та озброєння.

«Мета навчань: нарощування бойових спроможностей під час підготовки і ведення оборонної операції. Нагадуємо, що знімати та оприлюднювати відео- і фотоматеріали пересування військових і техніки суворо заборонено!», – сказано у повідомленні РДА.

Нагадаємо, у січні українські піхотинці провели навчання біля північного кордону. Також повідомлялося, що у Запоріжжі та громадах області проведуть антитерористичні навчання.

Командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк розповідав, що Збройні сили України протягом п'яти місяців готувалися до відбиття повномасштабного нападу росії.

Раніше Павлюк розповідав про план росіян щодо захоплення Києва у перші дні повномасштабного вторгнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: