Українські піхотинці провели навчання біля північного кордону

Читать на русском
Навчання пройшли за умов, наближених до бойових дій. До тренувань було залучено артилеристів та мобільні вогневі групи.
facebook.com/JointForcesCommandAFU

Комплексні навчання українських військовослужбовців пройшли у Північній операційній зоні.

Про це повідомило командування Об'єднаних сил Збройних сил України у Facebook 25 січня.

Найбільші навчання НАТО з часів холодної війниНа інфографіці – найбільші навчання Північноатлантичного альянсу після холодної війни. Скільки військових із скількох країн брали участь, тривалість навчань.

Повідомляється, що під час навчань піхотинці долали психологічну смугу перешкод, виконували поставлені завдання з перешкодами із димової завіси, відкритого вогню та вибухів.

В умовах, наближених до бойових дій військові організували показову евакуацію пораненого. До процесу імпровізованого порятунку залучили як екіпаж бронетранспортера, так і легковий вид транспорту. Окремо воїнам провели лекцію з тактичної медицини.

До тренувань були залучені артилеристи та мобільні вогневі групи, що приводили гармати до бою. Оператори БПЛА здійснювали аеровідеозйомку та практикувались у знищенні цілей. До того ж військовослужбовці удосконалювали навички ведення вогню зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, НАТО в січні розпочало масштабні військові навчання з імітацією нападу рф. У грудні Білорусь знову продовжила військові навчання з росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: