Стало відомо, скільки людей у Києві загинули за час російського вторгнення

Читать на русском
У столиці України за два роки повітряна тривога пролунала 989 разів. Було пошкоджено близько 800 житлових будинків, загинуло близько 200 людей.
фото Віталій Кличко/ Telegram

У Києві за два роки повномасштабної війни з армією рф від ракетних ударів та обстрілів загинули близько 200 осіб, серед них шестеро дітей.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у суботу, 24 лютого.

Два роки великої війни: як ЗСУ дали відсіч росіянам під Києвом у перші дні вторгнення – відеоЯк українська армія героїчно обороняла Київ та билася за міста Київської області з військами рф у 2022 році – на нашому відео.

Він також розповів, що у Києві з 24 лютого 2022 року повітряна тривога пролунала 989 разів. Було пошкоджено близько 800 житлових будинків, а також 122 навчальні заклади, 18 закладів охорони здоров'я, 17 – соціальної сфери.

Столичне метро як укриття під час повітряних тривог приймало одночасно близько 70 тисяч киян.

Київська служба порятунку здійснила 156 виїздів на ліквідацію наслідків ракетних обстрілів. На місця ракетних атак та атак дронів бригади швидкої допомоги здійснили 1741 виїзд. Вони надали допомогу 1034 пацієнтам, зокрема 36 дітям.

На сьогоднішній день у Києві зареєстровано майже 209,5 тис. внутрішньо переміщених осіб, серед яких близько 46 тис. дітей.

Нагадаємо, сьогодні друга річниця повномасштабної війни з росією. У суботу до Києва прибули західні лідери, щоби висловити підтримку Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: