Байден назвав путіна «божевільним сучим сином»

Читать на русском
Президент США Джо Байден назвав путіна божевільним сучим сином. І заявив, що світу слід турбуватися про ядерний конфлікт та зміни клімату.
AFP via Getty Images

Президент Джо Байден під час заходу зі збору коштів у Сан-Франциско назвав російського диктатора володимира путіна «божевільним сучим сином».

Про це повідомляє CNN.

«У нас є божевільний сучий син (в оригіналі crazy S.O.B.), цей хлопець, путін та інші. І нам завжди слід побоюватися ядерного конфлікту. Але екзистенційною загрозою для людства є клімат», — сказав Байден.

На цьому заході Байден також розкритикував коментарі Дональда Трампа щодо смерті російського політика Олексія Навального.

«Він порівнює себе з Навальним і каже, що оскільки наша країна стала комуністичною країною, його переслідували, так само, як переслідували Навального. Звідки, чорт забирай, це взялося», — сказав американський лідер.

Нагадаємо, раніше Джо Байден публічно називав путіна воєнним злочинцем. Це сталося після того, як росіяни розбомбили драмтеатр у Маріуполі. Після Бучі президент США підтвердив, що путін – воєнний злочинець.

У 2021 році Байден назвав путіна вбивцею.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: