Лідер Демократів у Сенаті заявив, що Палата представників США підтримає фіндопомогу Україні

Читать на русском
Сенатор Чак Шумер зазначив, що якщо законопроєкт винесуть на голосування, його підтримають як республіканці, так і демократи Палати представників.
Укрінформ

Лідер демократів у Сенаті Чак Шумер впевнений, що Палата представників США підтримає законопроєкт, який передбачає 60 мільярдів доларів для України.

Про це повідомляє видання The Guardian з посиланням на слова сенатора.

Військова допомога від США Україні: що відомо про блокування фінансування у КонгресіУ США місяць тому закінчилися гроші на військову допомогу для України. На інфографіці – що відомо про блокування фінансування у Конгресі.

«Лідер більшості в Сенаті США Чак Шумер у вівторок заявив, що впевнений у схваленні як Демократами, так і Республіканцями у Палаті представників законопроєкту із 95 млрд дол допомоги Україні, Ізраїлю та іншим союзникам у разі його винесення на голосування», - йдеться у матеріалі.

Шумер закликав членів Палати представників «вчинити правильно» й підтримати законопроєкт на голосуванні.

Нагадаємо, законопроєкт, ухвалений вчора Сенатом, передбачає понад 60 млрд доларів допомоги Україні. Згодом Джо Байден закликав Палату представників негайно схвалити законопроєкт про допомогу Україні.

Варто зазначити, що спікер Майк Джонсон вже розкритикував ініціативу, оскільки вона не вирішує найбільш нагальне питання США – захист кордону. Він натякнув на те, що законопроєкт буде заблоковано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: