Угорський прем’єр запропонував перетворити Україну на «буферну зону»

Читать на русском
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вважає, що Україна збереже державність, тільки у тому випадку, коли стане буферною зоною між росією та Заходом.
Фото: zdf.de

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вважає, що Україна збереже державність, тільки у тому випадку, коли стане буферною зоною між росією та Заходом.

Про це повідомляє Die Presse.

Порівнював із Афганістаном і не бачить переможцем: що прем'єр Угорщини Орбан говорив про УкраїнуМайже кожне висловлювання угорських політиків про Україну та війну провокує скандал. На інфографіці – найрезонансніші заяви Віктора Орбана.

На думку угорського прем’єра, Україна має відмовитися від вступу до ЄС та НАТО та стати буферною зоною між рф та Заходом.

«Подобається нам це чи ні, подобається це українцям чи ні, але Україна перебуває там, де вона є на карті. Найкращою перспективою для неї було б створення буферної зони між росією та Заходом — зрозуміло, з гарантіями безпеки», – заявив Орбан.

На його думку, якщо цього не станеться, Україна втратить свою державність. Також політик наголосив, що війна точно не закінчиться цього року. При цьому він вважає, що Києву варто було б погодитися на припинення вогню, щоб не втратити ще більше територій і не зазнати поразки.

Нагадаємо, нещодавно Орбан вкотре відмовився називати російське вторгнення в Україну війною.

Він також вважає, що надання фінансової допомоги Україні не має «нашкодити» бюджету Євросоюзу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: