Внаслідок атаки БПЛА на Харків та Одесу є загиблий і поранені

Читать на русском
Вночі 10 лютого росіяни атакували Одесу та Харків ударними дронами. В результаті одна людина загинула, ще троє осіб постраждали.
Фото: Суспільне Харків

У ніч проти суботи, 10 лютого, росіяни атакували південь та схід України ударними безпілотниками «Shahed». В Одесі та Харкові є влучання, внаслідок яких одна особа загинула, ще щонайменше троє постраждали.

Про це повідомляють очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков та пресслужба поліції Харківщини.

Як відомо, у ніч з 9 на 10 лютого в Одесі та області лунали потужні вибухи. Ворог атакував обласний центр, а також Ізмаїл, Болград, Рені та Кілію.

В Ізмаїлі в результаті прильотів у низці будинків вибито скління.

Голова ООВА повідомив про одного постраждалого внаслідок ворожої дронової атаки по Одесі.

«44-річний чоловік отримав осколкове поранення передпліччя. Нині він отримує всю необхідну медичну допомогу в лікарні», – написав Кіпер.

У Харкові російські війська влучили по автозаправній станції у Немишлянському районі. В результаті стався витік пального: воно розтеклося по вулиці з приватними будинками, після чого вони спалахнули.

За словами керівника облпрокуратури Олександра Фільчакова, понад 15 будинків повністю згоріли. Чотири особи вдалося врятувати, ще 50 – евакуйовано.

Також відомо, що на згарищі рятувальники виявили тіло загиблого. Крім того, 45-річний чоловік отримав 40% опіків тіла та перебуває у лікарні, а 61-річна жінка надихалася чадним газом.

«Кількість постраждалих може збільшуватися», – зазначив Фільчаков.

Нагадаємо, росіяни розпочали чергову дронову атаку на Україну 9 лютого ввечері. Спочатку вибухи пролунали в Одесі. Потім стало відомо про серію вибухів у Харкові, після чого в одному з районів міста спалахнула пожежа.

Крім того, внаслідок атаки росіян на Харківщину напередодні спалахнули будівлі готелю, літнього майданчика та ресторану. Постраждав чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: