Влучання в АЗС у Харкові: через витік пального спалахнула пожежа, вогонь охопив будинки

Читать на русском
Вночі 10 лютого росіяни атакували безпілотниками Харків. В результаті влучання в АЗС стався витік пального і сильна пожежа.
Фото: censor.net

У ніч проти суботи, 10 лютого, росіяни атакували Харків ударними безпілотниками. В результаті влучання дронів в одну з автозаправних станцій спалахнула сильна пожежа, а полум'я перекинулось на приватний сектор.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

«Ворожі шахеди вдарили по АЗС – внаслідок цього влучання розлилося палаюче пальне, горять 14 приватних житлових будинків. Площа пожежі 3 700 квадратних метрів. Евакуйовано 50 харківʼян, серед яких двоє дітей», – зазначив він.

За інформацією міських Telegram-каналів, декілька будинків вигоріли вщент.

ДСНС продовжують боротьбу з вогнем та пошук можливих постраждалих людей. На місці також працюють усі відповідні комунальні служби.

Нагадаємо, росіяни розпочали чергову дронову атаку на Україну 9 лютого ввечері. Як повідомлялося, спочатку вибухи пролунали в Одесі. Потім стало відомо про серію вибухів у Харкові, після чого в одному з районів міста спалахнула пожежа.

Крім того, внаслідок атаки росіян на Харківщину напередодні спалахнули будівлі готелю, літнього майданчика та ресторану. Постраждав чоловік.

Як пояснили у ВСУ, збільшення кількості атак «шахедами» вказують на спроби росіян зібрати дані про українську ППО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: