Удар по Селидовому: росія знову використала ракети КНДР

Читать на русском
Удар по Селидовому на Донеччині сьогодні вночі завдавався також ракетами виробництва Північної Кореї.
фото Нацполіція

Під час обстрілу Селидово на Донеччині російські війська використовували ракету Північної Кореї КN 23. Також застосовувалися і ракети С-300.

Про це повідомили у МВС України.

Як Північна Корея підтримує російську агресію проти УкраїниПівнічна Корея з 2014 року підтримує російську агресію проти України, визнала анексію територій і постачає рф зброю. Докладніше – на інфографіці.

Повідомляється, що окупанти вдарили по місту 8 ракетами. Одна з нних влучила у багатоквартирний будинок За попередньою інформацією, росія застосувала для удару ракети КN 23 та С-300

Як повідомлялося, внаслідок обстрілу загинула 50-річна жінка, її тіло дістали з-під завалів рятувальники. Семеро людей отримали поранення. Серед них – хлопчик, якому завтра має виповнитись 7 років, а також двоє чоловіків 18 та 51 років, чотири жінки – 38, 42, 64, 88 років.

Відомо про пошкодження 53 багатоквартирних та 10 приватних будинків, 4 навчальні заклади, 2 адмінбудівлі, приватного підприємства та 24 транспортних засобів.

Нагадаємо, дві з п'яти ракет, випущених росіянами по Харкову вранці 7 лютого, також виявилися північнокорейського виробництва.

Раніше майже 50 країн засудили передачу КНДР балістичних ракет росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: