Ракетний удар по Києву: пожежу у житловому будинку ліквідовано, кількість загиблих зросла

Читать на русском
У Києві ліквідували пожежу у житловому будинку, який постраждав від ракетної атаки. Кількість загиблих зросла до чотирьох.
Фото: ДСНС

Пожежу у житловому будинку в Голосіївському районі Києва ліквідовано. Кількість загиблих внаслідок ракетного удару збільшилася до 4 осіб.

Про це повідомляє військова адміністрація.

У Міненерго розповіли, скільки споживачів у Києві та Харкові залишилися без світла через обстрілиПісля ракетних ударів у двох районах Києва понад 19 тисяч людей залишилося без світла. У Харкові без світла близько тисячі споживачів.

«Пожежу у багатоповерховому житловому будинку в Голосіївському районі ліквідовано об 11:40. Рятувальниками та поліцією було евакуйовано 40 людей, врятовано – 26. 4 людини загинуло, 19-ть отримали травми. На місці продовжують працювати загони ДСНС», – йдеться у повідомленні.

Пожежу в будівлі СТО також ліквідовано.

В адміністрації уточнили, що на межі Дніпровського та Деснянського районів внаслідок падіння уламків було пошкоджено високовольтні підземні електрокабелі та сталося коротке замикання у трансформаторній підстанції без пожежі. Постраждали двоє людей.

Фото наслідків ракетної атаки на Київ тут.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил, росія запустила по Україні 64 безпілотники та ракети різних типів.

У Харкові постраждали троє людей, у Миколаєві один загиблий. У Дрогобичі на Львівщині під удар потрапив промисловий об'єкт, постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: