Є розуміння, як досягти максимального результату у виробництві дронів з Литвою – Кулеба

Читать на русском
Українсько-литовське співробітництво у виробництві дронів у найкоротший термін може дати максимальний результат.
Reuters

Україна зможе масштабувати виробництво дронів на території Литви, всі необхідні технології є. І є розуміння, як цього досягти в найкоротший термін.

Про це заявив глава МЗС України Дмитро Кулеба на спільній пресконференції з міністром закордонних справ Литви Габріелюсом Ландсбергісом у Києві.

Оборонна промисловість-2023: виробництво якого озброєння та техніки вдалося нароститиНа інфографіці – успіхи українського оборонно-промислового комплексу у 2023 році. Вдалося збільшити виробництво боєприпасів, ПТРК, САУ.

За його словами, Литва має необхідні технології для виробництва дронів, а «нас є можливість масштабувати виробництво, і це була ключова тема».

«Є чітке розуміння, що, як і коли ми робитимемо для того, щоб українсько-литовське співробітництво у виробництві дронів у найкоротші терміни дало максимальний результат. І я дякую Габріелюсу за змістовну розмову та домовленості з цього приводу», – сказав глава МЗС.

Нагадаємо, Україна та Литва планують працювати над створенням спільних військових виробництв боєприпасів та дронів. Литва готова розмістити частину українського виробництва у своїй країні. Раніше президент Литви оголосив про пакет довгострокової допомоги Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: