Рф зосередила зусилля на двох напрямках: Сирський розповів про ситуацію в районі Куп'янська

Читать на русском
Армія рф продовжує ведення активних штурмових процесів на Куп'янському напрямку. ЗСУ стримують ворога в районі Куп'янського лісу та біля Сіньківки.
Фото: Military Media Center

Окупаційна армія рф продовжує ведення активних штурмових процесів і здійснення інтенсивного вогневого ураження на Куп'янському напрямку.

Про це написав командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський у своєму Telegram-каналі.

Динаміка ліквідації російських військових в УкраїніВтрати російської армії в Україні по місяцях та тижнях – на інфографіці. Найбільше окупантів було знищено цього листопаду – 28,5 тисяч.

Він розповів, що 18 січня здійснив робочу поїздку до військових частин, які тримають оборону в районі Куп'янська.

За словами командувача, основні зусилля росіяни зосередили на двох завданнях – витісненні підрозділів ЗСУ з Куп'янського лісу та захопленні села Сіньківка.

Сирський разом із командирами проаналізував поточну ситуацію та визначив оптимальні варіанти дій українських військ. Крім того, військові «спланували застосування резервів та порядок вогневого ураження».

«Незважаючи на складну обстановку на Куп'янському напрямку, ми тримаємо оборону і знищуємо ворога», - підсумував командувач.

Нагадаємо, нещодавно у ЗСУ повідомили, що російські військові планують захопити Куп'янськ, щоб використовувати його як плацдарм для подальшого наступу на захід.

Раніше Сирський порівняв втрати росіян та ЗСУ на східному фронті в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: