Сирський порівняв втрати росіян та ЗСУ на східному фронті в Україні

Читать на русском
На сході втрати російських окупантів у кілька разів вищі за втрати українських сил оборони.
t.me/osirskiy

Українські військові знищили у листопаді близько 11 тисяч особового складу російських окупантів та понад тисячу одиниць військової техніки рф. Втрати ворога більші, ніж ЗСУ, у кілька разів.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський у Telegram.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

За його словами, на східних напрямках втрати окупантів у вісім разів перевищують українські.

«На сході втрати росіян загиблими приблизно у вісім разів вищі за втрати українських сил оборони. Попри це російські окупанти роблять ставку саме на людський ресурс. На відміну від ворога, українські сили оборони намагаються досягати успіху шляхом вдалих тактичних дій, точного вогню артилерії, мінометів, ударних дронів та стрілецького озброєння», – написав він.

За його словами, на сході України окупанти продовжують наступальні дії на Куп'янському, Лиманському та Бахмутському напрямках.

При цьому значні зусилля російські окупанти зосереджують у напрямку Бахмуту, на північ і захід від Бахмута.

Для штурмових дій використовують повітрянодесантні підрозділи, частини спеціального призначення та 200-ї окремої мотострілецької бригади північного флоту, уточнив Сирський.

Нагадаємо, у ЗСУ підрахували втрати окупантів під Авдіївкою за два місяці штурмів. Також у Генштабі оновили дані про втрати армії рф з початку вторгнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: