Під Куп'янськом після перерви відновилися штурми росіян

Читать на русском
Протягом останнього тижня на Куп'янському напрямку спостерігалося зниження атак росіян, але наразі штурми знову відновилися.
Генштаб ЗСУ

Російські військові відновили штурмові дії на Куп'янському напрямку, найбільше атак біля Синьківки.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону 9 січня.

У російських солдатів під Куп'янськом спалах «мишачої лихоманки» – ГУРРосіян на Куп'янському напрямку косить мишача лихоманка, яка спочатку за симптомами нагадує грип. Командування не реагує на скарги військових.

Як зазначив Синєгубов, протягом останнього тижня на Куп'янському напрямку спостерігалося зниження штурмових атак армії рф через погіршення погодних умов та оборону бійців ЗСУ. Проте сьогодні штурмові дії вже поновилися.

«На Куп'янському напрямку фіксуємо поновлення наступальних дій противника. Цієї доби ЗСУ відбили кілька атак у напрямку Синьківки. Але всі штурми ворога прогнозовані і наші війська тримають позиції, жодна з них не була втрачена», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні генерал Олександр Сирський повідомляв, що російські військові продовжують активні наступальні дії у Куп'янському лісі, намагаючись прорвати оборону. До цього у Харківській ОВА прокоментували інформацію The Telegraph про можливий новий наступ росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: