У ВМС розповіли, скільки ракетоносіїв тримають росіяни у Чорному морі

Читать на русском
У вівторок, 16 січня, ВМС зафіксували у Чорному морі 5 ворожих кораблів, серед яких 1 носій крилатих ракет Калібр із загальним залпом до 8 ракет.
Фото: armyinform.com.ua

Росія зараз тримає у Чорному морі п'ять носіїв крилатих ракет типу «Калібр».

Про це повідомляють Військово-морські сили ЗСУ у вівторок, 16 січня.

Зазначається, що станом на ранок 16 січня росія тримає у Чорному морі п'ять кораблів, серед яких один носій крилатих ракет «Калібр». Загальний залп – до восьми ракет.

Крім того, повідомляється про два кораблі у Азовському морі і один ворожий корабел у Середземному морі.

«За добу, в інтересах рф, прохід Керченською протокою здійснили: до Азовського моря – 12 суден, з них 6 рухалось з протоки Босфор. До Чорного моря – 6 суден з них 4 продовжили рух у напрямку протоки Босфор», – також йдеться у повідомленні.

Захисники закликають громадян уважно стежити за сигналами повітряних тривог.

Нагадаємо, внаслідок атаки бійців Сил оборони України на російський військовий корабель «Новочеркаськ» загинули 74 моряки Чорноморського флоту рф.

У ГУР повідомили, що останні ракетні удари росії по Україні були спрямовані на знищення інфраструктурних об'єктів, насамперед об'єктів ОПК, штабів, систем управління.

Як припустили у Силах оборони півдня України, втрата літака А-50 стане чутливим ударом для російських військ. У ЗСУ очікують, що його знищення вплине, зокрема, на ситуацію з ракетним обстрілом території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: