У Міноборони рф підтвердили удар ЗСУ по кораблю «Новочеркаськ» у Криму

Читать на русском
У російському Міноборони підтвердили удар по ВДК Новочеркаськ у Феодосії. За їхньою версією, корабель отримав пошкодження, а Су-24, які його атакували, було збито.
Кримський вітер

Російське Міністерство оборони визнало удар ЗСУ по великому десантному кораблю «Новочеркаськ» в окупованій Феодосії.

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

Чорноморський флот росії тікає з Криму – ЗеленськийНа саміті Кримської платформи Володимир Зеленський озвучив результати, яких вже досягли ЗСУ для звільнення півострова.

«Сьогодні вночі під час відбиття удару Збройних сил України із застосуванням авіаційних керованих ракет у пункті базування Феодосія отримав пошкодження великий десантний корабель «Новочеркаськ». У ході протиповітряного бою засобами ППО знищено два літаки тактичної авіації противника Су-24, в районі населеного пункту Жовтень (125 км на північний схід від Миколаєва), які здійснювали пуск авіаційних керованих ракет», – заявили у Шойгу.

У свою чергу, «голова» Криму Сергій Аксьонов заявив, що в результаті атаки на Феодосію загинула одна людина, двоє поранені. Також пошкоджено шість будівель.

Нагадаємо, вночі в окупованій Феодосії пролунали вибухи, повідомлялося, що було підірвано корабель з іранськими боєприпасами, в порту виникла пожежа. Пізніше командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук підтвердив ураження ВДК «Новочеркаськ».

Удару по кораблю було завдано крилатими ракетами за допомогою тактичної авіації ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: