У рф визнали ліквідацію більше 70 моряків внаслідок удару по «Новочеркаську»

Читать на русском
Внаслідок атаки воїнів Сил оборони на російський військовий корабель Новочеркаськ загинули 74 моряки. Такі дані озвучили самі окупанти.
Фото: УНІАН

Внаслідок атаки воїнів Сил оборони на російський військовий корабель «Новочеркаськ» загинули 74 моряки Чорноморського флоту рф.

Такі дані опублікував пропагандистський Sevastopol-News із посиланням на заяву відділу інформаційного забезпечення ЧФ росії.

Знищення «Новочеркаська»: з'явився новий супутниковий знімок затопленого корабляУ мережі з'явився новий супутниковий знімок бухти Феодосії, де в ніч на 26 грудня було знищено великий десантний корабель рф Новочеркаськ.

За останніми даними, ще 27 моряків країни-окупанта отримали поранення.

Зазначається також, що головнокомандувач Чорноморським флотом звернувся до влади міста Новочеркаськ, яке ще у 2002 році взяло «шефство» над однойменним кораблем, з пропозицією оголосити на території міста жалобу за окупантами.

Нагадаємо, ВДК «Новочеркаськ» було знищено внаслідок удару тактичної авіації ЗСУ із застосуванням крилатих ракет. У росії визнали удар по кораблю, але заявили, що він лише пошкоджений.

РосЗМІ повідомляли, що після удару по «Новочеркаську» зниклими безвісти вважалися більше 30 російських моряків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: