У Пентагоні назвали дату наступного засідання у форматі «Рамштайн»

Читать на русском
Нова зустріч Контактної групи з питань оборони України відбудеться вже наступного тижня. Засідання заплановане на 23 січня.
Фото: Getty Images

Нова зустріч Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») відбудеться вже наступного тижня. Засідання заплановане на 23 січня.

Про це повідомила пресслужба міністерства оборони США.

Союзники створили коаліцію для передачі Україні засобів ППО: які країни її очолилиГлава Пентагону Ллойд Остін повідомив про формування нової коаліції на підтримку України. Вона займатиметься постачанням засобів протиповітряної оборони.

Зазначається, що глава Пентагону Ллойд Остін сьогодні провів телефонну розмову з міністром оборони України Рустемом Умеровим.

Сторони обговорили останні новини щодо ситуації на місцях «і майбутнє засідання Контактної групи з оборони України, яке відбудеться 23 січня». Відомо, що зустріч пройде у онлайн-форматі.

«Остін запевнив, що Сполучені Штати і наша коаліція, що складається приблизно з 50 союзників і партнерів, як і раніше, віддані підтримці України в її боротьбі проти російської агресії», - зазначили в Пентагоні.

Нагадаємо, що попереднє засідання у форматі «Рамштайн» відбулося 22 листопада. У ньому вперше взяв участь головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Варто також зазначити, що після того засідання у Міноборони повідомили про зміну формату оборонних зустрічей із партнерами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: