Зеленський провів розмову із президентом Швейцарії: що обговорювали

Читать на русском
Президенти обговорили підготовку до чергової зустрічі радників з національної безпеки та зовнішньої політики щодо Формули миру в Давосі.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський провів першу телефонну розмову з новим президентом Швейцарії Віолою Амхерд.

Про це повідомила пресслужба Зеленського у п'ятницю, 12 січня.

У Швейцарії підтвердили приїзд Зеленського на Всесвітній економічний форумЗеленський особисто відвідає Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі. Там президент України виступить із спеціальним зверненням.

Повідомляється, що політики обговорили підготовку до чергової зустрічі радників із національної безпеки та зовнішньої політики щодо Формули миру в Давосі 14 січня.

«Після важливої конференції з відновлення України в Лугано це вже другий масштабний міжнародний захід щодо підтримки нашої країни, який проходитиме у Швейцарії», – зазначив Зеленський.

Також він подякував Швейцарії за жорстку підтримку державного суверенітету та територіальної цілісності України в умовах повномасштабної агресії рф проти нашої держави.

Окрім того, лідери скоординували заходи двостороннього характеру на найближчу перспективу.

Нагадаємо, цього тижня президент України відвідав країни Балтії, де зустрівся з лідерами Литви, Естонії та Латвії. Після цього Володимир Зеленський поїде на Всесвітній економічний форум у Давосі та виступить зі спеціальним зверненням. Це буде з 15 до 19 січня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: