Росіяни вдарили по Харківщині, є жертва і поранені

Читать на русском
Внаслідок обстрілів загинув 50-річний мирний житель, осколкове поранення отримав 17-річний хлопець. Ще одна жінка травмована, медики надали їй допомогу на місці.
t.me/prokuratura_kharkiv

Російські окупаційні війська сьогодні двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, а також атакували з РСЗВ Купʼянський район Харківської області. Внаслідок обстрілів загинула одна людина, ще двоє - отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури та Харківська обласна військова адміністрація у Телеграмі.

«Близько 10:00 та 13:00 ворог обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено житлові будинки, гараж з автомобілем та підприємство. За попередніми даними, без постраждалих», – йдеться у дописі.

Як зазначається, внаслідок влучання снарядів сталася пожежа на території приватного маєтку. Горів житловий будинок, гараж та автомобіль. Загальна площа пожежі становила близько 100 кв.м.

Також сьогодні, 7 січня, приблизно о 12:50 окупанти обстріляли с. Сенькове Купʼянського району. Осколкове поранення отримав 17-річний хлопець.

Крім того, о 14:20 російські загабники обстріляли село Нечволодівка Купʼянського району. У населеному пункті зруйновано та пошкоджено житлові будинки, господарчі споруди, автомобілі.

Внаслідок обстрілів загинув 50-річний мирний житель. Ще одна жінка травмована, медики надали їй допомогу на місці.

Окрім цього, російські військовослужбовці били по селах Купʼянського району з РСЗВ.

Нагадаємо, що у неділю, 7 січня, росіяни вдарили по Херсону. Внаслідок атаки дві людини загинуло, ще дві отримали поранення та були госпіталізовані.

Також в сьогодні у Покровську на місці будинку, зруйнованого російським ракетним ударом, рятувальники вилучили тіла чоловіка та дитини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: