Окупанти атакували Херсон, є загиблі та поранені

Читать на русском
У неділю, 7 січня, російські війська здійснили декілька обстрілів Херсона. Внаслідок атак двоє людей загинули, також є поранені.
Укрінформ

Внаслідок ворожого обстрілу Херсона сьогодні загинули дві людини, також є пораненні.

Про це повідомляє Херсонська ОВА у Telegram.

Відомо, що один з обстрілів стався сьогодні близько 9 години ранку. Внаслідок атаки центральної частини міста постраждав 62-річний чоловік. Хоч медики намагалися врятувати його життя, та травми виявилися несумісні з життям. Крім цього, до лікарні з діагнозом вибухова травма та осколкове поранення правої гомілки було доправлено пораненого – чоловіка 1957 року народження.

Згодом начальник Херсонської МВА Роман Мрочко написав, що росіяни завдали ще декількох ударів по місту з тимчасово окупованого лівого берега. Зокрема, ворог поцілив у приватний будинок.

«Увесь день у Херсоні лунають вибухи. Місто — під щільним вогнем російської армії. Одна з мішеней терористів – житловий будинок в обласному центрі», – зазначив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Внаслідок прямого влучання в оселю загинула херсонка, ще одна жінка – поранена.

Нагадаємо, російські війська обстріляли Покровський район Донецької області 6 січня. Сьогодні стало відомо, що з-під завалів рятувальники дістали тіло дитини.

Раніше писали, що внаслідок російського удару по району загинули 11 осіб, серед них є пʼятеро дітей. Президент України Володимир Зеленський наголосив, що жоден удар російської федерації по мирних містах України не лишиться без наслідків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: