Росія може розпочати новий наступ під Харковом 15 січня – The Telegraph

Читать на русском
Росія готується до нового наступу під Харковом, повідомляють ЗМІ. У ці вихідні окупанти можуть планувати посилення повітряних атак, після цього може початися наземний наступ.
The New York Times

Україна готується до відновлення наступу російських військ під Харковом, оскільки окупанти посилюють бомбардування міста та області. Можлива дата початку наступу – 15 січня.

Про це повідомляє The Telegraph з посиланням на джерело, близьке до Збройних сил України.

Росія хоче продовжувати війну до 2026 року і захопити Харків, Дніпро та Запоріжжя – BildНімецьке видання з посиланням на джерела у розвідці розкрило план путіна щодо ведення війни проти України. Він хоче продовжувати війну до 2026 року та захопити Харків, Дніпро та Запоріжжя.

Вчора росіяни завдали ударів по Харкову та 15 навколишніх населених пунктах. Серед цілей були як цивільні будівлі, так і військові позиції, що розглядається як підготовка до великомасштабного наступу в найближчі тижні.

З посиланням на джерела видання пише, що російські війська можуть планувати подальше посилення повітряних атак у ці вихідні (у росії в цей час відзначатимуть Різдво). Незабаром після цього може бути наземний наступ, можливою датою його початку вважається 15 січня, додало джерело.

Нагадаємо, днями командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що окупанти продовжують інтенсивні наступальні дії на Куп'янському напрямку та перегруповуються на Лиманському.

Раніше у ЗСУ заявили, що росіяни планують захопити Куп'янськ, щоб використовувати його як плацдарм для подальшого наступу на захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: