Атака на Харків 2 січня: у лікарні померла одна з поранених

Читать на русском
У Харкові в лікарні померла одна з поранених - 84-річна жінка, яка постраждала від удару по Шевченківському району.
фото Харківська обласна прокуратура

У Харкові зросла кількість загиблих після масштабного ракетного обстрілу російської армії. Померла одна з поранених.

Про це повідомили у обласній прокуратурі.

«На жаль, у лікарні померла одна з поранених — 84-річна жінка. Станом на зараз внаслідок масованої ракетної атаки рф загинуло 2 жінок, ще 62 цивільних мешканців травмовані», – сказано в повідомленні.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, в свою чергу, розповів про стан постраждалих.

За його словами, станом на 4 січня у медзакладах залишаються 16 осіб.

«На стаціонарному лікуванні знаходиться 11 жінок та 5 чоловіків, серед них хлопчик 9 років. За даними лікарів, стан 9-річної дитини середньої тяжкості, стабільний. Хлопчик отримав мінно-вибухову травму та забійну рану м’яких тканин», – написав Синєгубов.

Один постраждалий (56-річний чоловік) перебуває у тяжкому стані. Він отримав множинні уламкові ураження. Інші пацієнти знаходяться у стані середньої тяжкості у відділеннях хірургії, серцево-судинному, офтальмологічному відділеннях.

Нагадаємо, вранці 2 січня росія завдала масованого ракетного удару по Україні. У Харкові під удар потрапив Шевченківський район. Було пошкоджено багатоквартирні житлові будинки, господарські будівлі, цивільну інфраструктуру, автомобілі. Раніше було відомо про одну загиблу та 62 постраждалих.

Сьогодні вранці стало відомо, що постраждалих вже 63.

Ввечері 2 січня окупанти вдарили по Харкову ракетами С-300. Одна з ракет влучила по школі в Основ'янському районі, частина будівлі впала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: