Окупанти намагаються приховати наслідки удару по аеродрому в Саках – Гуменюк

Читать на русском
Російські окупанти намагаються приховати реальні наслідки атаки ЗСУ на аеродром у тимчасово окупованих Саках 6 січня.
Фото: wikipedia.org

Російські загарбники намагаються приховати наслідки атаки по російському військовому аеродрому в Саках у тимчасово окупованому Криму. Українські розвідники нині проводять дорозвідку.

Про це заявила керівниця об’єднаного прес-центру Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Мис Тарханкут, вишки Бойка, Азовсталь: що відомо про спецоперації ГУР під час війниУкраїнська розвідка провела низку унікальних спецоперацій під час повномасштабної війни. Докладніше – на інфографіці.

«Відбулася бойова робота по важливому військовому об'єкту. Сподіватимемося, що дорозвідувані наслідки будуть ще переконливішими. Те, наскільки старанно їх намагаються приховати росіяни, є непрямим свідченням того», – заявила вона.

Також Гуменюк зазначила, що цей аеродром є об'єктом командного спрямування, тобто зосередження розподілу сил і засобів та координації аероруху в тому числі.

Крім того, за даними ЗСУ, там могли зберігатися боєприпаси.

Нагадаємо, у ніч на 6 січня в тимчасово окупованому Криму пролунало кілька вибухів, над півостровом спрацювала ППО росіян. Під ударом опинився аеродром «Саки», розташований у Новофедорівці.

Також, як відомо, 4 січня Сили оборони вразили склади боєприпасів окупантів поблизу села Первомайське.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: