Війська рф перегруповуються на одному з напрямків – Сирський

Читать на русском
Росіяни перегруповуються на Лиманському напрямі, також продовжують спроби наступу ще двох лініях фронту.
t.me/osirskiy/512

Окупанти продовжують інтенсивні наступальні дії на Куп'янському та Бахмутському напрямах та перегруповуються на Лиманському.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у Telegram 3 січня.

Може стати плацдармом для наступу на захід: у ЗСУ розповіли про ситуацію довкола Куп'янськаОкупанти досі намагаються захопити Куп'янськ Харківської області. Ворог планує використати населений пункт як плацдарм для подальшого наступу на захід.

За словами Сирського, на Лиманському напрямку російські окупанти після втрат проводять перегрупування та підготовку до наступальних дій. У той же час на цьому напрямку ворог активно застосовує авіацію для завдання ударів керованими авіаційними бомбами.

На Бахмутському напрямку продовжуються напружені бої поблизу населеного пункту Богданівка. Також, росія намагається наступати в напрямку міста Часів Яр.

На Куп'янському напрямку тривають щоденні штурми російських військ поблизу населеного пункту Синьківка – для створення плацдарму та подальшого наступу на Куп'янськ.

Як зазначив командувач Сухопутних військ ЗСУ, на напрямках наступу війська рф збільшили кількість використання техніки, за допомогою якої намагаються підтримати штурмові дії піхоти. Крім того, супротивник продовжує перекидати резерви з інших напрямків.

Бійці ЗСУ мужньо тримають оборону і не дають ворогові просунутися вперед, додав Сирський.

Нагадаємо, ЗСУ за добу знищили майже 700 окупантів. Раніше повідомлялося, що окупанти все частіше відмовляються йти на штурм та здаються в полон.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: