В Одесі зросла кількість жертв масованої російської атаки

Читать на русском
Стало відомо, що у лікарні помер ще один постраждалий від вчорашньої атаки на місто. Кількість загиблих збільшилася до п'яти осіб.
Фото: Суспільне

В Одесі у лікарні помер один із постраждалих внаслідок масованої російської атаки 29 грудня, внаслідок якої кількість загиблих збільшилася до п'яти осіб.

Про це пресслужба Одеської міської ради повідомляє у Телеграмі.

Передноворічний обстріл став найбільшим з 24 лютого: порівняння масованих атакСьогоднішній ракетний обстріл України став наймасованішим із 24 лютого 2022-го – порівняння.

«Стало відомо, що у лікарні помер ще один постраждалий від вчорашньої атаки на місто. Лікарі робили все можливе, аби врятувати життя 77-річного чоловіка, однак його організм не витримав», – розповіли у міськраді.

При цьому, як зазначається, у лікарнях міста залишаються 11 постраждалих.

Нагадаємо, згідно з інформацією президента Володимира Зеленського, наразі відомо про 39 загиблих та 159 поранених внаслідок масованого російського ракетного удару у п'ятницю, 29 грудня.

Вночі та вранці 29 грудня росія запустила по Україні близько 110 ракет, а також ударні дрони. Під час ворожої атаки в небі над Україною було збито 114 зі 158 повітряних цілей.

Сьогодні стало відомо про 32 постраждалих в Одесі. 30 грудня у місті оголосили день жалоби за загиблими від російських обстрілів. Сьогодні також жалоба за 9 загиблими і в Запоріжжі. У Києві кількість жертв зросла до 16, жалоба у столиці буде 1 січня. У Дніпрі кількість загиблих зросла до шести, серед постраждалих – 1,5-річна дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: