Удар по Одесі: всього постраждали понад 30 осіб, деякі у тяжкому стані

Читать на русском
Внаслідок вчорашньої атаки росії в Одесі постраждало 32 особи, двоє залишаються у тяжкому стані.
t.me/odeskaODA

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер озвучив актуальні дані та розповів про стан постраждалих внаслідок вчорашньої ракетної атаки.

Оновлену інформацію він оприлюднив у Telegram в суботу, 30 грудня.

Передноворічний обстріл став найбільшим з 24 лютого: порівняння масованих атакСьогоднішній ракетний обстріл України став наймасованішим із 24 лютого 2022-го – порівняння.

За словами глави ОВА, всього в результаті російського обстрілу постраждали 32 особи, 4 з них – загинули. Серед жертв – двоє дітей та вагітна жінка.

Наразі у медичних закладах міста на лікуванні залишаються 12 осіб. З них – двоє дітей (6 та 8 років), їх життю нічого не загрожує. Двоє поранених поки що у тяжкому стані. Вони отримують усю необхідну медичну допомогу.

«Всі інші виписані та продовжують лікуватися амбулаторно, серед них і вагітна жінка. Бажаємо всім якнайшвидшого одужання», – написав Кіпер.

Нагадаємо, вчора було відомо про 22 постраждалі в Одесі. 30 грудня у місті оголосили день жалоби за загиблими від російських обстрілів. Сьогодні також жалоба за 9 загиблих і в Запоріжжі. У Києві кількість жертв зросла до 16, жалоба у столиці буде 1 січня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: