Масований ракетний удар по Україні: Зеленський повідомив про збільшення кількості жертв

Читать на русском
Наразі відомо про 39 загиблих та 159 поранених внаслідок масованого російського ракетного удару у п'ятницю, 29 грудня.
t.me/V_Zelenskiy_official

Президент Володимир Зеленський заявив, що наразі відомо про 39 загиблих та 159 поранених внаслідок масованого російського ракетного удару у п'ятницю, 29 грудня.

Про це український лідер повідомив у Telegram.

Передноворічний обстріл став найбільшим з 24 лютого: порівняння масованих атакСьогоднішній ракетний обстріл України став наймасованішим із 24 лютого 2022-го – порівняння.

Згідно з його словами, досі тривають роботи з ліквідації наслідків учорашньої масованої ракетної атаки по Україні. Постраждало майже 120 міст і сіл – сотні цивільних обʼєктів.

«Загалом через цей удар терористів постраждали 159 людей. Серед них станом на даний час, на жаль, 39 загиблих», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі та вранці 29 грудня росія запустила по Україні близько 110 ракет, а також ударні дрони. Під час ворожої атаки в небі над Україною було збито 114 зі 158 повітряних цілей.

Сьогодні стало відомо про 32 постраждалих в Одесі. 30 грудня у місті оголосили день жалоби за загиблими від російських обстрілів. Сьогодні також жалоба за 9 загиблими і в Запоріжжі. У Києві кількість жертв зросла до 16, жалоба у столиці буде 1 січня. У Дніпрі кількість загиблих зросла до шести, серед постраждалих – 1,5-річна дитина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: